top of page

LIDMAATSCHAPPEN

€59,50 MAANDELIJKS

2X WOD

Op zoek naar een sport om weer fit te worden, jezelf uit te dagen of lekker het hoofd leeg maken naast een drukke baan? Met 2x CrossFit in de week kan iedereen progressie boeken in zijn/haar fitness aspecten. Dit abonnement biedt toegang tot 2 klassikale lessen per kalenderweek en kan gebruikt worden voor zowel CrossFit lessen als ‘Specialty’ klassen zoals bijv. Olympisch Gewichtheffen.

€69,50 MAANDELIJKS

3X WOD

Toch liever iets meer sporten? Streef je iets meer resultaat na of wil je graag beter worden in de sport en alle technieken? Dan biedt dit abonnement een mooie uitkomst. Dit abonnement geeft toegang tot 3 klassikale lessen per kalenderweek en kan net als bovenstaand abonnement gebruikt worden voor zowel CrossFit lessen als ‘Specialty’ klassen.

€79,50 MAANDELIJKS

All-in Crossfit

Voor de echte fanatiekelingen die van CrossFit hun sport willen maken en hier geen genoeg van kunnen krijgen. Dit abonnement biedt toegang tot 5 lessen in de week en heeft unieke eigenschappen. Zo kunnen maximaal 4 van deze lessen gebruikt worden voor klassikale lessen en kan de overige les gebruikt worden voor vrije trainingsuren waarin sporters zelfstandig aan hun zwakheden of technieken kunnen werken.

€99,50 MAANDELIJKS

CrossFit Boxtel Athlete Program

Een concept waarbij wij sporters die ambities hebben die verder liggen dan de klassikale lessen of zelfs een wedstrijdniveau nastreven vrij kunnen trainen. In dit abonnement kan men vrij trainen in alle uren dat we geopend zijn en kunnen eigen trainingsschema’s gevolgd worden. Dit abonnement is enkel voor gevorderde en is alleen af te sluiten in overleg. Dit abonnement geeft daarna nog toegang tot 2 specialty klassen per kalenderweek.

Personal Training

Op Aanvraag

Heeft u speciale wensen die verder gaan dan enkel klassen volgen? Stok achter de deur nodig, geen behoefte aan groepen of wilt u simpelweg trainen wanneer het u zelf uitkomt? Dat kan met een van onze coaches na keuze. Deze sessies zijn op aanvraag.
*Onze PT sessies hebben een ‘geen resultaat = geld terug’ clausule. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

GROEPSTRAININGEN

Op aanvraag

Op zoek naar een sportieve uitdaging voor een bedrijfsuitje? Overwinteren in de winterstop tijdens buitensporten? Wij kunnen groepstrainingen verzorgen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op en wij maken kunnen op elk niveau een training voorbereiden.

Lidmaatschap opties : Prijzen
bottom of page