MEET THE COACHES

Portrait%20Joey_edited.jpg

JOEY SOETERINGS

Eigenaar / Head Coach

Van beginnende sporters de basis bewegingen aanleren tot het zelf meedoen aan (internationale) CrossFit wedstrijden op topniveau, onze Head Coach doet het allemaal. Voor hem is CrossFit uitgegroeid tot een passie en lifestyle en dit brengt hij sterk over na andere. Hij is met alle aspecten van CrossFit bezig (trainen, coachen, kids, box eigenaar) en kan er geen genoeg van krijgen. Als erkend en gerespecteerd gezicht in de Nederlandse CrossFit wereld kan hij iedereen met zijn kennis en flinke dosis humor helpen verbeteren en zijn/haar doelen te behalen.

ROLAND VAN EINDHOVEN

CrossFit / Weightlifting Coach

Als huidig Nederlands kampioen gewichtheffen en voormalig (internationaal) CrossFit atleet is Roland een absolute aanwinst in het coaching team. Met kennis en passie om mensen in de sport te begeleiden helpt hij mensen hun grenzen verleggen. Als een van de zeldzame coaches tegenwoordig is Roland ook opgeleid in de KNWB (de Nederlandse gewichthef bond) en ligt zijn specialiteit deze dagen vooral bij de haltersport, maar met zijn ervaring kan hij iedereen wat bij leren.

Portrait%20Roland_edited.jpg
Portrait%20Emily_edited.jpg

EMILY ‘MC’ MAASSEN

CrossFit Coach

Het maakt niet uit wie ze in haar klas heeft zitten, Emily weet met haar eindeloze energie iedereen van jong tot oud met veel enthousiasme te motiveren het uiterste uit zichzelf te halen! Maar Coachen is niet alles wat ze kan! Deze harde werkster doet namelijk zelf ook mee op (internationaal) niveau CrossFit en is vastberaden om bij de top aan te sluiten! En met de kennis die ze daarmee meebrengt haalt zij het beste uit jou.